Jimmy Sterman

Stond vanaf zijn vijfde jaar op de planken: bij Toneelgroep theater. 
Jimmy speelde een hoofdrol in een bekroonde Deense Speelfilm, Paw, kind van twee werelden. 


Hij was bij een van de eerdere series van Pipo de Clown te zien, als Eddy de Scheepsjongen.
Jimmy was in midden jaren zestig actief in de Arnhemse muziekscene met Herman Brood, Hans van Eyk en vele anderen, later, bekende muzikanten.

Studio maatje van Alfred Lagarde, deed veel producties, voicing en is jaren beroepsmusicus geweest.
Dit in combinatie met zorg-beroepen, maar ook enige tijd volledig. 

Schrijft, componeert en produceert. Publiceerde ook een bundeltje "Vreemde Vogels" en heeft een tweede bundel klaar met als titel "naar een andere Maan".
Heeft daarnaast als redacteur van een jongerenblad gewerkt en deed foto en videoproducties. 

Samen met Rosetti de Ruiter, en Merel Linclaen Arien, werd door Jimmy een nederlandstalig lied geschreven en geproduceerd met bekende studiomusici.
Andere nederlandstalige productie's werden geschreven en uitgebracht in samenwerking met bekende Haarlemse artiesten, Leon Claassen, Suzannah de Groot en topzangeres Estere van Gorcum (bekend van Hamsterjam).
Met Mandance Publiceerde Jimmy reeds op CD, One Night in New York, Rebound Label, op Vinyl, The Raven. Tevens werd uitgebracht een track (M.Track, club): Lansing, Jordens en Sterman.

In samenwerking met Ramshorn, Sound Wave production werd uitgegeven Color Dox (Vinci)(Arena) ; Lansing, Jordens en Sterman.(2000)
Naast muziek uitbrengen werd een boekings en bemiddelingsburo in het leven geroepen. Mandance Artists en Events . 

Door een snelle en efficiente manier van boeken en bemiddelen onder meer in samenwerking met Sonic Wave Productions, zijn wij in staat om bij de juiste evenementen de juiste artiesten neer te zetten. Daarnaast kunnen wij ook, budgetbegrotingen, artiesten begeleiding, promotie programmeringen en productie verzorgen.

JimmySterman